Fagylaltkülönlegességek
A cukrászda tulajdonosa, Tóth Gábor, Olaszországban és Spanyolországban is gazdagította a fagylalt készítéséhez szükséges tudását. Tisztában van azzal, hogy a jó fagylaltok különleges, minőségi alapanyagból készülnek.
Nálunk nincs helye a mesterséges színezékeknek, vagy a különböző állagjavító „E” betűs adalékanyagoknak. A gyümölcsfagyi gyümölcsből készül.
Fagylaltjainkból parfétortákat is készítünk a szezon alatt, a nagy melegben jólesik a hideg desszert minden vendégnek.
Külön fagylaltpultban tartjuk a SPECIÁLIS fagylaltokat, melyek glutén-, laktóz-, tej- és cukormentesek (steviaval ízesítve).
Igyekszünk a normál fagyaltoknál is feltüntetni a glutén-, laktóz- és tejmentességet, hogy aki nem cukorbeteg, az is megtalálja a kedvére valót.
Bízunk benne, hogy a képek alapján eljössz és megkóstolod a kínálatunkat!
Várunk szeretettel!
Nyitvatartásunk
ZÁRVA
SZERDA, CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK:
12:00-18:00
SZOMBAT, VASÁRNAP:
10:00-18:00