Gabriel Cukrászda - Vecsés
Rendelésfelvétel: 06-29-353-438


Esküvői torta


Több mint 1100 esküvőre prezentáltunk szebbnél szebb, finomabb és különlegesebb díszítésű mennyasszonyi tortát az ifjú párok legnagyobb megelégedésére!

A mai rohanó világban az emberek szinte mindent az interneten intéznek. Mi fontosnak tartjuk a személyes találkozást az ifjú párral , részleteiben megismerni a nagy nap forgató könyvét és ennek megfelelően össze állítani a szükséges sütemény és torta rendelést. Megismerni az ifjú pár elképzelését és ŐK magukat is! Hiszen egy mennyasszonyi torta kialakításánál fontosnak tartjuk megismerni azt, akinek készítjük a tortát!  A torta végleges formája és díszítése mindig menet közben alakul ki, szemelőtt tartva az ifjúpár elképzelését és stílusát amit képviselnek. Nincs két egyforma torta csak hasonló!

Sokan  elvesznek a részletekben elfeledve a lényeget!

A mi egyik  mottónk, az egyszerű a nagyszerű! Minnél jobban megbonyolítunk valamit, az annál zavarosabbá és nehézkesebbé teszi a nagy napot!

Kérje szakmai tanácsunkat és útmutatásunkat, hogy valóban boldog legyen a nagy nap!

 

képgaléria

gabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hugabrielcukraszda.hu